O Nama


Pakao Radio je projekat nasih gazda a to je DENY I BILJA ukljucujuci i administraciju strancie Netsajt.com.

Nije nam bio cilj praviti radio za širi krug slušalaca, sto bi značilo ugađati različitim muzičkim ukusima i prohtijevima, već nam je bio cilj napraviti radio za naše napaćene duše, kako bi mogli slušati muziku koju volimo, gdje god da se nađemo (na poslu, kod kuće, u gostima, u kafani, u bolnici itd.). U tu muziku fok i muzika čvršćeg zvuka i bržih ritmova – što bi se reklo koljačina, žagačina i džegenjanje. Metal? Može, normalno. Bluz? Život nam je bluz… može ako mora.

Nakon kratkog vremena, od usta do usta, među našom rajom pročulo se za Radio Slatki Poljupci, i ljudi su pokazali (iznenađujuće) pozitivne reakcije. To nas je podstaklo da malo ozbiljnije poradimo na tom zlu, kako bi ga učinili svima dostupnim.

Napravili smo ovaj web sajt, pojačali smo servere za streaming, obezbijedili (isprosili) kvalitetnije napajanje i kvalitetniju internet konekciju, kako bi imali što manje prekida… Netsajt.Com Dizajn je razvio i jednostavnu android aplikaciju kako bi mobilni korisnici mogli slusatti radio bilo gdje i bilo kad. Trenutno su u toku radovi u studiju, nadamo se da će uskoro i to profunkcionisati pa da se čujemo uživo…

Pošto su se stvari odvijale tako kako jesu, odlučili smo u priču uključiti mlade i lokalne bendove i na taj način učiniti stvari još zanimljivijima. I nismo se pokajali, bar zasad 🙂 Svi audio snimci (studijski, demo, live) mladih i kvalitetnih bendova, koji su primjereni Radiju, su dobro došli.

Snimke nam možete slati na našu email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..”>info@radio-srculence.com.

Vlasnik Radija DENY!

Suvlasnik Radija NENA!

Webdizajn by xMexpi!

Reklame
VLASNIK:
DENY & KOBRICA
KONTAKT:
Mobitel: +61403103705
Email: info@radio-slatkipoljupci.com
Chat      Kontaktiraj Nas